9 Nisan 2009 Perşembe

HANIMLARA PRATİK YARDIM SIRLARIIII...



1-Haşladığınız ıspanağın suyuyla mayonezinizi kolaylıkla boyayabilirsiniz, değişik bir garnitür olur.
2-Gravyer veya kaşar peynirinizin fırında lif lif uzamasını sağlamak için, büyük delikli rende kullanınız.
3-Et suyu pişerken ateşin durumu çok önemlidir. Suyunu alacağınız eti önce çok kuvvetli ateşte iki taşım kaynatıp köpüğünü alın, sonra hafif ateşte kaynamaya bırakın. Bu süre içinde etin tadının ve lezzetinin tencerenin içinde kalıp sinmesi için, mümkünse kapağın kenarını hamurla kapatın.
4-Ayva reçeli yaparken eğer ayvanın yumuşak ve suyunun pelte gibi olmasını isterseniz, kaynayan şeker, suyunu iyice çekmeden ayvalar içine atılmalıdır. Yahut ayvaları evvelce pişirip yumuşadıktan sonra şekerini katmalı, hafif ateşte iki saat pişirmelidir. O zaman rengi de güzel olacaktır.
5-Benmari usulü bir yemek pişirirken en önemlisi bu işe uygun bir tencere kullanmanız. Aksi halde pişim çok uzun sürer. Derin tencerelerden kaçınmalısınız. Su dolu kabın dibine küçük bir tabak koymayı deneyin. Böylece hararetli bir pişime engel olabilirsiniz
6-Tavada pişireceğiniz ciğerin yumuşak olması için, kızartma ununa bir tatlı kaşığı kadar karbonat ilave edebilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hello
http://www.katrinaimages.org/ - cheap valium

Anxiety, alcohol withdrawal, muscles spasm and many other medicinal disorders can be easily cured by the medication drugs valium.
[url=http://www.katrinaimages.org/]diazepam drug[/url]

One should also pay attention towards the dose which one needs to take.
valium pharmacy
This drug do not have any adverse affect and there is no reason beside it also which hold you back form using this drug.

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com