21 Ağustos 2009 Cuma

AŞKI YENİDEN ARAYANLAR İÇİN ;))



Birbirlerini severek evlenmişlerdi.Altı yıllık birliktelikleri evlilikle noktalanmıştı.Yedi yıldır da evliydiler.İki yaşında kızlarıyla mutluydular.
Aslında kadın mutluluk rolu oynuyordu.Yaşadığı hayat onu boğuyordu.Sanki içinde saatli bomba vardı,bir patlasa herkesi yakacaktı.Mutsuzdu ama nedenini bir türlü bilemiyordu.Üniversiteyi bitirdikten sonra bir süre çalışmış,ama eşinin farklı yerlere çıkan tayini yüzünden bir türlü sürekli işi olamamıştı.Mimardı ama 3 yıldır evde oturuyordu.Eşi bir dediğini iki etmiyordu.Mutlu olması için gerekli her şeye sahipken o mutsuzdu...
Yağmurlu bir günde bilgisayarın başına oturdu.Chat yapmaya başladı.Zaman dah kolay akıyordu onun için.Bir gün bir masaj geldi.Mesajda"Hayatı ucundan tutmayın,tam boğazına sarılın"diyordu.Hayatın ellerinden kayıp gitmesine nasıl da kolay izin verdiğini düşündü birden.Ve Altan'la o gün tanıştılar.
Altan da onun gibi evli ve bir çocuk babasıydı.Artık hep Altan'la uyuyor,Altan'la uyanıyordu.Hiç tanımadığı bu adamı bir dakika aklından çıkaramıyordu.
Delice aşık olmuştu.Ama bu yanlıştı,biliyordu.Üstelik kocasınıda sadakatle seviyordu.Altan bir kart göndermişti ona."Yarın sevgililer günü,11.30'da Yakamoz'da bekleyeceğim"diyordu.
Kadın gözlerinden akan yaşlarla Altan'a son mesajını yazdı:"seni sevmedim diyemem ama 13 yılımı werdiğim bu aşkı bitiremem,aradığımız bir heyecandı.Artık gördüğümüz rüyayı bitirelim.Herşey çok güzeldi her güzel şey gibi bitti..."
Bütün gece uyuyamadı."Sevgililer Günü'nü evde geçirelim"dedi eşine.Ama eşi ısrarla dışarı çıkmak istiyordu.Gidip giyindi.Yol boyunca pek konuşmadılar.Zaten son 3 aydır çok az konuşuyorlardı.Deniz kenarında bir restorana oturdular.Eşi kadına"sevgililerin en güzeli"diyerek bir kutu uzattı.Kadın çok şaşırdı.Eşi uzun zamandır özel günleri bile hatırlamazdı.Kutudan bir yüzük çıktı.Tam o sırada garson kadına bir demet gül uzattı.Güllerin arasındaki kartta şöyle yazıyordu:Boğazına yapıştığımız bu hayatı sonuna kadar birlikte geçirelim.Seni Yakamoz'a getiremedim ama 13 yıl sonra tekrar kendime aşık ettim.Kocan turgay(Altan)

ALINTIDIR

4 yorum:

Ballı Cimcime dedi ki...

Çok etkileyiciydi, teşekkürler:)

şirinem dedi ki...

Evet bazen hayat ne kadar garip tesadüfler yaratıyor :)

Zeugma dedi ki...

Harikaymış..Ne güzel bir şey yaşamış o kadın..
Teşekkür ederim paylaşımın için..

Biranne.com dedi ki...

Eskilerden(!) olarak, bizim zamanımızda diye başlayacağım söze... ;)
Uçamadım inan şirinecik... Bu bir masal olsa gerek... Erkeklerde bu denli değişim... Chat'e göz yumacak!!! En iyisi "sustum" diyorum... Sanırım zamanı çok gerilerden izlemekteyim...

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com