MALZEMESİ:2.5 su bardağı un,1 tatlı kaşığı tuz,1 demet ısırgan otu,yarım kilo tulum loru,1 kurusoğan
YAPILIŞI:Un ,su ve tuzla hamur hazırlanır. Bezeler haline getirilerek dinlenmeye bırakılır.Diğer taraftan tavada 1 kurusoğan kavrulur yıkanıp ayıklanmış ısırgan ince ince doğranır ve soğanla kavrulur içine tulum lorumuz eklenir arzu edilen baharatla tatlandırılır. Dinlenen bezelerden oklava ile yuvarlak hamur açılıp malzemesi içine konularak ikiye katlanır ya yağsız tavada yada sac üzerinde pişirilir.Afiyet olsun
2 yorum:
yok ya bütün bunları yemek sonrada yüz kilo olmak istiyorum,napalım hayatın zevki bunlar....
Offff
Karnım acıktı yaw...
Bugünler pek yoğunum, takip etmediğimi sanma... ;)
Yorum Gönder