1 Mart 2009 Pazar

NEŞELİ PAZARLARRRRR :))))




Hepinize günaydın arkadaşlar,güzel ve sağlıklı bir pazar günü geçirmenizi dilerim.Bu sabah oldukça erken kalktım bu ara uyku sorunum var uyuyamıyorum geceler benim oldu :)) bende kalkmışken bloga bakayım dedim, birazdan ev halkıda uyanır bizim maraton başlar cadımın kursu var akşam üzerine kadar bizi bağlıyor.Kurs yerinden ayrılmamıza da izin yok cadı yalnız kalmaktan hoşlanmıyor kime çektiyse :)))hava oldukça açık ama dışarısı soğukmu bilmiyorum evin içinde doğalgazın sıcak lüksü var.Isınmak güzelde ödemeye gelince... aman canım ısınırken iyide öderken mi zor gelecek diyorum bazen her güzelliğin bir zorluğu var.Bugün kahvaltıda dün akşam üzeri yaptığım ıspanaklı börek var sizlerede tarifini vereyim çok güzel basit ve pratik ama lezzet süper ellerime sağlık valla :)) bu arada kendimi beğenmemezlik yapmazsam olmaz.Hepinize neşeli birgün diliyorum şimdilik hoşçakalın....

6 yorum:

Gökkuşağı dedi ki...

sevgili şirinem doğalgazda bi indirim daha olcakmış yak gitsin :)) oh ne güzel dün ekmekler bugün börekler afiyet olsun valla :)

Yesari dedi ki...

günaydın...ben uyandım kahvaltı ettim...yine uyudum..yine kaltım...yorumunu ve yazını gördüm...hava pek güzellll:))

AskinAy dedi ki...

ellerine saglik ve afiyetler olsun gülüm keyifli pazarlar..

Sevil Altunel dedi ki...

tarif ve görüntü yok ama :))
mmm.nefis..kokusunu duyar gibi oldum:)).kimbilir tadı nasılda nefistir..ellerine emeğine sağlık arkadaşım.herşey gönlünce olsun.sevgilerimle..

NoEngel dedi ki...

Merhaba şirine,
Blogun çok güzel...
İçerik de mükemmel hazırlanmış.Ayrıca Canlı renklerden oluşması ayrı bir hava vermiş.Ruhunun güzelliğini yansıtan bu güzel blog için teşekkürler.
İyi geceler dilerim.

Baharcicegi dedi ki...

bloguna geldigimde icim aciliyor renkli samimi .
bende pazar günleri yüzmeye gittigim icin herkesden önce kalkip hafif bir kahvalti sonra atla arabaya balik gibi yüzmeye.
sicacik güzel bir hafta dilerim

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com