26 Mart 2009 Perşembe
MISIRLI PİLAV VE HAVUÇ SALATASI
MALZEMELER:3 Su bardağı pirinç,1.30 su bardağı haşlanmış mısır ,3 su bardağı su,2 su bardağı tavuk suyu ,z.yağ
YAPILIŞI:Tencereye yağımızı koyalım et suyu ve normal suyu içine koyunuz tuzunu ekleyip yıkanmış pirinçleri ve mısırlarıda koyunuz.suyunu çekene kadar altı kısık ateşte pişirin üzerine kağıt havlu örterek dinlenmeye alın .Afiyet olsun et yemeklerinin yanında süper güzel bir tat oluyor.
Havuç salatasını hepimiz yaparız üzerine bolcada mısır tuzunu yağını ve limon suyunuda ekleyiniz ve afiyet şeker olsun .Arzuya göre kırmızı lahana ve pancarda eklenebilir ama cadım sevmediği için biz böyle sade yapıyoruz afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder