30 Mart 2009 Pazartesi

JÖLELİ KEK

MALZEMESİ:3 Yumurta,1 bardak yoğurt,1 bardak yağ,1 portakal suyu ve kabukları,hindistancevizi,1 bardak tozşeker,çilek jölesi.3 bardak un

YAPILIŞI:yumurtalar ve şeker güzelce çırpılır.diğer mazlemeler jöle hariç yavaş yavaş eklenir.Önceden 160 derecede ısınmış fırına sürülür kekin altı ve üzeri iyice pişince fırından çıkarınız.hazırladığınız jöleyi yavaşça üzerine döküp hindistan cevizi ile süsleyin farklı ve güzel bir lezzet bu arada gelin hanım ellerine sağlık :)) ablacığım



1 yorum:

Zeugma dedi ki...

Jöle hazırlamayı bilmeyenler napicekler..

ben biliyorum valla jöle yapmayı :)

Ama kalıptan çıkaramamıştım birgün.Ters çevirip ütü bastım ve çıktı..
Ehehe :)

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN