25 Şubat 2009 Çarşamba

KENDİNİ TANIT MİMİ


Buda bizim can arkadaşımız kardeşimiz sevgili gökkuşağı kendisi istanbulda oturuyor blogumuzunda kurucusu aynı zamanda hem okuyor hemde çalışıyor 1981 doğumlu okuduğu okullar marmara ve anadolu üniversitesi marmara grafik tasarım bölümünü bitirdi kesmedi anadolu işletme bölümüne devam ediyor hayatta ona bol şans ve başarılar :)









Arkadaşlar insan bazen kiminle yazıştığını merak ediyor bende bu yüzden böyle bir mim hazırlama gereği duydum 1966 doğumluyum 1 kızım var eşim devlet memuru İzmirde yaşıyorum yaşadığım yeri çok seviyorum zaten doğma büyüme buralıyım insanları çok seviyorum elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum hayat ne kadar zor olsada yaşamağa değer diyorum hepinize sağlıklı ve bol neşeli günler bakalım mimimize kimler cevap verecek benden 5 kişi sizde diğer 5 kişilerinizi seçin arkadaşlar.




http://www.bloxoo.com/kullanici/fatosh
http://www.bloxoo.com/kullanici/tanya
http://www.bloxoo.com/kullanici/AskinAy
http://www.bloxoo.com/kullanici/Herguncel
http://www.bloxoo.com/kullanici/leydielif

5 yorum:

Kitap ve Demlik dedi ki...

Mim için çok teşekkür ederim:))
En kısa zamanda...

Adsız dedi ki...

Sevgili Şirinem;

Bloglarda ne yazılmalı diye bir "mim" im vardı...bir "mim" de bu, etti ikiii...Bende çene pardon,yazacak çok,çok şükür...dökülür gider,inanın AMA...
Ben sitemin "hakkında" bölümünde kendimi olduğu gibi açığa çıkarmıştım...ilk yazıya başladığımda.Hemen her gün de yaşadığım ilginç olayları,ilgi alanlarımı,bilgilerimi yazıya geçiriyor ve paylaşıyorum,siz dostlarımla.
Yine de iki konuyu kapsayan bir yazı gelecek,söz veriyorum. ;)
Sevgilerimle...

Baharcicegi dedi ki...

seni azda olsa tanidik mim sayesinde,izmirli oldugunu belirmissin izmirin kizlari güzel olur sen hem güzel hemde gönlün güzel arkadasim.
sevgiler

kardelen dedi ki...

Sevgi aysed beni tanımak istediğin için teşekkür ederim hemen yazdım bloğumda ayrıca seni tamakta çok güzel sevgilerimle...

AskinAy dedi ki...

mimini cevabladim canim:)sevgiler..

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com