20 Ekim 2009 Salı

GÜLMEYE DEVAMM






Hoca ile birlikte doktor adaylari sabah viziti geziyorken birden, telefonun sesini kapatmayi unutan bir ogrencinin telefonu Emre Aydin sarkisiyla calmaya basladi. ''Adam olmaz dedin senden...'' Hocanin merakla beklenen tepkisi gecikmedi. ''Baban ariyor galiba. Soyle, hakli cikti.''


5 yasindaki yegenime babasi soruyor: "Buyuyunce ne olacaksin kizim?" "Asena olacagim babacim; sen ne olacaksin?" Babasi gayet sakin cevap veriyor: "Katil"... Ikisine de meslek hayatlarinda basarilar.



Sevgili anneannecigim, havaalanindaki kadin polis memurunun amaci sana sarilmak degil uzerini aramakti. Hadi sarilip sirtini sivazladin, bir de ustune opmenin ne geregi vardi?

Bundan birkac sene once buyukannemi doktora goturduk. Muayeneden sonra tahlil icin gun verip "Sabah sakin bir sey yemeyin, ac karnina gelin." diye tembihlendi. Hastaneden ciktiktan 5 dakika kadar sonra buyukannem sessizligi bozdu ve buram buram umut kokan sorusunu sordu. "Kahvaltida ne ikram edecekler acaba? Ac gelin diye o kadar siki tembihlediler..."

ALINTIDIR

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com