16 Ekim 2009 Cuma
GRİP VE BİTKİ ÇAYLARININ ÖNEMİ...
Ahmet Maranki’ den grip için bitkisel formülleri sizinle paylaşmaya çalışacağım.
** Soğanın suyu sıkılarak, bir çay bardağı su ve bir miktar bal ile karıştırıp günde 2-3 kez içilmelidir.
** Bir bardak kaynar suya 2 ile 10 gram arası lime lime doğranmış adaçayı konulur. 10 dakika bekletilip günde 2-3 bardak içilir.
** Bir bardak kaynar su içine 2 gram ıhlamur eklenir. 10 dakika bekletildikten sonra günde 3-5 bardak içilmelidir.
** Bir bardak kaynar su içine 10 gram tarçın konulup, 10 dakika dinlendirilir. Daha sonra bu karışım günde 2-3 bardak içilir.
** Bir bardak kaynar su içerisine, 1 çay kaşığı zencefil konularak, 10 dakika dinlendirilip günde 3 bardak içilir.
**Bir bardak kaynar su içine 5 gram biberiye konulup 10 dakika bekletilip günde 2-3 bardak içilir.
** 2 bardak su içerisine 1 adet limon kabuğuyla beraber doğranarak 5 gram ıhlamur konulur 10 dakika boyunca kaynar. Günde 3-4 bardak içilir.
Kaynak:
Kozmik bilim ışığında şifalı bitkiler kitabı
Prof. Dr. Ahmet Maranki
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
Şirinem herzamanki gibi şifalı bitkileri not almamız için sayfasında yayınlamış tşkrlr şirinem:)))
Yorum Gönder