20 Ağustos 2009 Perşembe

BU RESMİ 1000 KİŞİDEN BİR KİŞİ ANLIYORMUŞ...

Aşağıdaki resim psikolojik saptamalarda kullanılıyor ve resmin gerçek anlamını 10000 kişiden yalnızca 1'i anlayabiliyor. Resmin gerçek anlamını anlayabilenler, doktorlar tarafından gözetim altında tutularak, üzerlerinde deneyler ve araştırmalar yapılıyor. Resmin ne anlama geldiğini anlayamayanlara ise resmin anlamı açıklanmıyor, böylece resmin anlamının herkes tarafından bilinmesi engellenmiş olunuyor.
ALINTIDIR


5 yorum:

Pabuc dedi ki...

öyle bi demişsin ki resmi anlayanda hayatta anladım demez:D

kardelen dedi ki...

Bende merak ettim şimdi neymiş bu resmin anlamı...

ramazan dedi ki...

zamanın birinde tımarhaneye(akıl hastanesi)bir hasta yatırmışlar.hasta bakmış ki tüm hastalar sıraya girmiş bir delikten bakıp bakıp geçiyor.deliğe bakanlar dönüp yeniden sıraya giriyor.tekrar bakıyor.bu böyle devam edip gidiyormuş.yeni gelen hasta da sıraya girmiş bakmış birşey yok.iki kere girmiş bakmış birşey yok.hastalardan birine sormuş;bu delikte ne var? hasta cevap vermiş.vallahi biz yıllardır bakıyoruz,birşey göremedik.sen de biraz turla bakalım ne göreceksin.

bu resimde bir anlam varsa,bunu da kimse bilmeyecekse,o ne demek.
gördüğünüzden başka bir anlamı yok demek.

sevgiler.

şirinem dedi ki...

:)) bende sizler gibi baktım ve ne anladım diye kendime sordum görünen nedir ki güzel bir yeşil alan ağaçlar bulutlu bir gökyüzü , bakan herkesin ruhsal durumuna göre yorumluyacağı bir manzara haksızmıyım arkadaşlar bakış açılarına göre değişik yorumlar olamaz mı ?Bence onlarda anlamını bilmiyorlar ki söylemiyorlar :)))))

NoEngel dedi ki...

Bu resimde çok anlam var.İsteyene temiz hava için gidilecek mekan, isteyene özgürlük,isteyene hayal gücünü yoklama fırsatı veriyor. Yani neyi anlamak istiyorsan, onu anlıyorsun. Şirinemin dediği gibi kişisel bakış açına bağlı. bu resme ne anlam ifade ettiğine dair hangi cevabı versen, itiraz edemeyiz, doğru kabul ederiz. Bu ilginç,düşündürücü paylaşımın için teşekkürler kardeşim.

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com