16 Haziran 2009 Salı

IZGARA BALIK



MALZEMESİ:1Kg balık(ızgara olabilecek arzu ettiğiniz herhangi bir balık olabilir.),1 tas z.yağı,sarmısak,tuz,limon

YAPILIŞI:Balığınızı güzelce ayıklayıp her iki tarafından yan yan bıçakla çiziniz.Bir kabun içinde z.yağı,sarmısak ve lşimonu karıştırıp bir sos hazırlayın bu sosu balığımızın her iki tarafına güzelce sürüp ızgaraya koyunuz enfes bir lezzet sizi bekliyor afiyet olsun

2 yorum:

pembe tatlar dedi ki...

Hımm çok severim canım ellerine sağlık

armina dedi ki...

Balık en sevdiğim yemeklerdendir, tarifini aldım denenecekler listesinde. Ellerine sağlık canım.

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN