14 Mayıs 2009 Perşembe

HADİSE YARI FİNALDEN NOTLAR



Sahneye stilist Mahmut Karadağ tarafından "Gizia" firmasına hazırlatılan ve Türk Bayrağı'nı simgeleyen kırmızı ağırlıklı kostümüyle çıkan Hadise'ye "Geleceğin Göbek Dansçısı" adı verildi. İtalya'nın Milano kentinden getirilen özel kumaşla hazırlanan ve iki parçadan oluşan elbisenin kenarlarının altın ve Swarovski taşlarla işlendiği dikkat çekti. Hadise'nin birinci yarı finalde giydiği üzeri Swarovski taşlarla süslenen ayakkabıları da eleştirmenlerden tam not aldı. Hadise'nin giydiği elbisenin bel kısmı kemer şeklinde altınlarla süslenirken, göbeğini ve bacaklarını tamamen açıkta bırakan kostüme uygun eldivenleri de kostümüne ayrı bir renk kattı. Sahnede Hadise'ye eşlik eden Rus dansçı kızlar Olga Potapova ve Svetlana Nikitaeva'nın son derece sade ayakkabılar giydiği gözlenirken, üst kısmı çıplak olan tek erkek dansçı Uğur Yıldırım'ın da zeytin renginde şalvar pantolon giydiği dikkat çekti.

Vokalist Steve Kashala, kot pantolon üstüne zeytin renginde gömlek giyerken, diğer vokalist Eva Smeenk, Hadise'ye eşlik etmek için dansöz elbisesi giydi. Çeşitli ülkelerden yarı finali izlemeye gelen Eurovision hayranları da ellerinde ülkelerinin bayraklarıyla Hadise'ye birinci yarı finalde tezahüratlarla ve alkışlarla destek verdi.

Hadise yarı finalde Karadağ, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Beyaz Rusya, İsveç, Ermenistan, Andorra, İsviçre, İsrail, Bulgaristan, İzlanda, Makedonya, Romanya, Finlandiya, Portekiz, Malta ve Bosna-Hersek temsilcileriyle yarıştı.

Eurovision Şarkı Yarışması'nın birinci yarı finali 48 Avrupa ülkesi, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Amerika, Asya, Avustralya ve Yeni Zelanda'da canlı yayınlandı

www.haberturk.com

2 yorum:

Büşra Bayram dedi ki...

ses kötüydü, hastaymışş

kostüm kırmızı, sahne kırmızı -vasat-beyaz olabilirdi

Ama numarayı çekerken besmeleyle çekti ya :) Arkandayım hadise :)

Butikpartim dedi ki...

Hadise'den daha iyi bir performans bekliyordum.Bence kızcağın üzerine çok gelindi,kesin ilk 3e gireriz diyip baskı yapıldı.Kim olsa hastalanır..Erkek dansçı süperdi,renk kattı bence..

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com