16 Mayıs 2009 Cumartesi

BİR ERKEK AĞLARSA SAMİMİ MİDİR?



Ben yani şirinem olarak erkeklerin ağlamasını pek sevmiyorum.En azından bayanların yanında tabi ki dünyanın en doğal duygusu ama nedense pek erkeğe yakıştıramıyorum :)) aslında kimsenin ağlamasınıda istemem ama bazen çok çaresiz durumlarda helede benim gibi aşırı duygusal ve hassas ise kaçınılmaz bir son oluyor :)


kadın ve erkek nette tanışıyorlar çok iyi arkadaş oluyorlar, sonra görüşmeye başlıyorlar arkadaşça. Bir süre sonra aralarında muhteşem bir şey oluşuyor. Her ikisi de aslında birbirlerinin eksik yanlarını tamamladıklarının farkına varıyorlar. Her ikisi de yıllarca aç oldukları, özlemini duydukları o sevgiyi yaşıyorlar. sonra bir gün kadın gitmek istiyor çünkü korkuyor ve biranda erkek ağlamaya başlıyor. Ve gidemiyor bizim kadın. Çünkü karşısındakinin göz yaşlarının içtenliğine inanıyor. Ve kendini rüzgarın akışına bırakıveriyor.

Sizce erkeklerin ağlamaları içten midir, samimid midir, gerçek midir bu göz yaşları ya da bir erkek hangi durumlarda ağlar?

4 yorum:

Kumsal dedi ki...

Bence gerçektir
çünkü erkekler kolay kolay ağlayamazlar
zayıflık sanarlar
bence hiç bir ilgisi yok
ağlamakta gülmek kadar normal bir şey

Adsız dedi ki...

Erkek psikolojisinde ağlamak erkeğin o güçlü kişiliğini zedeleyecek bir durum olarak görülmektedir. Bu nedenle erkekler ağlamaktan çekinir, hele ki bir başkasının, özellikle de bayanların yanında.
Bu erkelerin yetiştiriliş tarzına göre de değişebilir.
Ancak buradaki olay farklı olabilir, zira sevgiliden ayrılma durumu söz konusu ve erkek ağlamayı bir koz olarak kullanmış olabilir, ancak bu da düşük bir ihtimal.
İşte naçizane analizim. :)

kubra zeynep kara dedi ki...

sonra ne oluıyor çok merak ettim.
evleniyorlar mı.

Zeugma dedi ki...

Ben ağlayan erkeği daha çok seviyorum..Bu onun çok hassas ve ince ruhlu olduğunu gösterir çünkü..
Üstelik son derece insani bir duygu.
Sırf erkek olduğu için kendisini zorlamsı,tutmak istemesi çok saçma...

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com