24 Nisan 2009 Cuma

FAYDALI BİLGİLER



ÇİLEK SİNDİRİMİ DÜZENLİYOR:

içinde A,C ve K vitaminleri bulanan çilek,sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlıyor.Bağırsak kurtlarının dökülmesine de yardımcı olan çilek,vücuddaki zararlı maddelerin dışarı atılmasını sağlıyor.




SALATALIK KOLESTEROLÜ DÜŞÜRÜR:

Kolesterolün düşmesini sağlayan salatalığın,kalp damar hastalıklarıyla mücadelede çok önemli bir rol oynadığı tesbit edildi.Salatalık ayrıca, ter bezlerinin sağlıklı bir şekilde çalışmasına da yardımcı oluyor.




KANSERDEN GÜNEŞLE KORUNUN:

İngiliz bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre;günde 15 dakika güneşte durmak vücudu kanserden koruyor.Güneşten alınan D vitamini, kansere yol açan tümörlerin oluşumunu önlüyor.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Anlaşılan bu sene yine ürün fazla:)Şaka bir yana yazdıkların çok doğru.Sağlık için,bol miktarda sebze ve meyve tüketmek lazım.Sevgilerimle....

Kumsal dedi ki...

Çileği sonradan yemeye başladım

Cem Akkılıç dedi ki...

2009 Blog Ödülleri

2009 BLOG ÖDÜLLERİ ADI ALTINDA YAPILACAK OLAN YARIŞMAYI (yarışma denilirse tabi) ANLAYABİLMEMİZ İÇİN 2008 DE DÖNEN ''DOLAPLARA''(!) BAKALIM.


ASLA KAZANAMAYACAĞINIZ ve NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR YARIŞMAYA KATILARAK, BİRİLERİNİN SİZİ SÖMÜRMESİNE İZİN VERMEYİN. GEÇEN YIL YAPILAN YARIŞMADA KİM NE KADAR OY ALDIĞINI BİLE ÖĞRENEMEMİŞTİ.
Kendi yandaşlarını seçip, küfürbaz blogculara derece vermişlerdi.

Detaylara geçmeden önce ilk olarak, sözde organizatör Eray Endeş'in düzenleyip, kendi arkadaşlarını birinci seçtiği 2008 Blog Ödülleri hakkındaki yorumlara bir göz atalım.


http://cemologyonuncukoy1.blogspot.com/2009/02/2009-blog-odulleri.html

SUSAMCOREKOTU dedi ki...

HAYIRLI VE BEREKETLİ CUMALAR SEVGİLER

hülya dedi ki...

salatalığın faydalarını biliyordum ama ötekileri bilmiyordum hele çileği hiç bilmiyodum iyi olmuş paylaşman,bu arada bitkilerle ilgileniyorsan yesilevim.blogspot.com adresine beklerim sevgiyle kal

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com