16 Nisan 2009 Perşembe

13.MİM HOŞGELDİNNNN



Sevgili serkan arkadaşımız bizi mimlemiş masa üzerinde ne var mimi pekte hoş bir mim :)) benim masa üzerimde kızımla ortak bir seçim olan deniz manzarası var buyrun bakın nasıl beğendiniz mi? Cadımında benimde deniz sevgimiz çok büyük bizde şimdilik bu şekilde idare ediyoruz.Bizde bu mimi aşşağıdaki arkadaşlara havale ediyoruz sevgilerimizle Mim için 2 adet kriterimiz var. Birincisi mimlenen kişi mimleyenin adını ve linkini bloguna eklemek zorunda. İkincisi ise mimi başkasına göndermek zorunda.
Mimleyen:Serkan,http://serkan-bloggercom.blogspot.com/
:))


http://engelszdunyam.blogspot.com
http://hayatavebanadair.blogspot.com
http://esra-tatlihayat.blogspot.com

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Davetinize icabet ettik efendim.Ancak;birde baktık ne görelim.:)Bizi içeri almıyorlar!Aaaa...nasıl olur dedik.Davet listesinde,ismimiz yazılı değilmiş meğerse:)Şaka bir yana,hoş mim doğrusu.Serkan,sanada selam buradan.Kolay gelsin.Sevgilerimle...

NoEngel dedi ki...

Merhaba kucak dolusu sevgiler.
Benide bu mime layık görmeniz mutluluk verdi.Şimdi bu mim güzel masa üstü fikri hoş da tesadüf bu ya benim masa üstünde kendi resmim var.ee nasıl olcak şimdi.Ne ise bir önceki masa üstünü koysam kimse kızmaz inş.
Sevgiyle kal,mutlulukla kal arkadaşım.

Mehtap dedi ki...

Canım teşekkür ediyorum.Masa üstünüze bayıldım.Bizim masa üstümüzde gerek işyerimdeki olsun,gerekse evdeki sık sık değişmekte ama yine de ilk fırsatta bir tanesini yayınlayacağım.sevgilerimi gönderiyorum.

şirinem dedi ki...

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar NoEngel resminin olması bir sakınca değil bizler için tabi senin içinde yoksa :) sevgilerimle

esr@ dedi ki...

selam mim için teşekkürler hemen cevaplıyorum. sevgiler...

Adsız dedi ki...

Şimdiye kadar gördüğüm değişik ve hoş masaüstlerinden bir tanesi güzel olmuş :))

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com