21 Mart 2009 Cumartesi

DEREOTLU TAVUKLU RENKSİZ KABAK



Çok faydalı üstelikte hafif , bazılarına göre hasta yemeği ama ben bayılıyorum :)üstelikte diyet yapanlar için ideal bir öğün yemeği..

MALZEMESİ:1 kg kabak,1 demet dereotu, 3 adet havuç,2 adet tavuk gögsü,4 diş sarmısak,1 adet kurusoğan,karabiber,kimyon 2 adet yeşil biber,1 adet kırmızı biber

YAPILIŞI:kurusoğanı doğrayıp kavurunuz.Önceden haşlanan tavuk etlerini ve küp küp doğradığınız kabak , havuç ve yeşil biberle kırmızı biberide ekleyiniz .Baharatları ilave edip önce harlı sonra kısık ateşte pişirin indirmeye yakın dereotunu kıyıp üzerine dökünüz bir pişirim kaynadıktan sonra afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN