21 Mart 2009 Cumartesi
DEREOTLU TAVUKLU RENKSİZ KABAK
Çok faydalı üstelikte hafif , bazılarına göre hasta yemeği ama ben bayılıyorum :)üstelikte diyet yapanlar için ideal bir öğün yemeği..
MALZEMESİ:1 kg kabak,1 demet dereotu, 3 adet havuç,2 adet tavuk gögsü,4 diş sarmısak,1 adet kurusoğan,karabiber,kimyon 2 adet yeşil biber,1 adet kırmızı biber
YAPILIŞI:kurusoğanı doğrayıp kavurunuz.Önceden haşlanan tavuk etlerini ve küp küp doğradığınız kabak , havuç ve yeşil biberle kırmızı biberide ekleyiniz .Baharatları ilave edip önce harlı sonra kısık ateşte pişirin indirmeye yakın dereotunu kıyıp üzerine dökünüz bir pişirim kaynadıktan sonra afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder