2 Şubat 2009 Pazartesi

TAVADA BAZLAMA USULÜ BÖREK

MALZEMELER: Un,tuz ve suyla normal hamur hazırlanacak


YAPILIŞI: patatesli,ıspanaklı ve peynirli olmak üzere farklı tatlarda iç malzeme hazırlanır.Önceden hazırlanıp dinlendirilen hamuru parçalara ayrılarak hamur açılır malzemesi içine konulduktan sonra tavada yada sacda pişiriniz.Pişen bazlama börekleri hafifçe yağlayınız afiyet şeker olsun.



















5 yorum:

karamel mutfak dedi ki...

canım emegine salık annanem onu saçta yapardı odun ateşinde sıcacık ocak başında yerdik e hoş sobette cabası sana afiyetlerolsun canım:)

AskinAy dedi ki...

ellerinize saglik görüntü süper ee tadida malum süper daha ne olsun afiyetle yemek düser,sevgiler..

Fatı, dedi ki...

slm şirinem canım çekti be kardeşim :)biz katmer deriz üzerine bide tereyağı bolca yemede bak şimdi olduğu gibi:)) ellerine sağlık canım şirin şirinem mutlu haftalar

Zeugma dedi ki...

Oy oy..
Olmadı şimdi bu ama bak..
Sen bizim için tehlikeli işlere kalkışmışsın..
şimdi gördüm ya..Hemen benim de yapmam lazım :(
Küstüm sana ;) :)))

Dj_Engin Forum dedi ki...

Bu Börekte aklım kaldı, bize yokmu?
mesajı yanlışlıkla e postayla yollamışım kusura bakma.

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN