21 Ocak 2009 Çarşamba

KUCAK DOLUSU SEVGİLER BENDEN SİZEEE...


Bugün sabah hiç güzel kalkmadım içim sıkıntı doluydu havadan mıdır ? anlıyamadım karanlık bulanık yağsam mı ? yağmasam mı ? diye düşünen bir hava beni de etkiledi ruhum karardı ama sonra kalktım şöyle bir silkelendim bloguma geldim okuduğum güzel,sevecen ve sevgi dolu yorumlar beni çok mutlu etti sevgili gökkuşağıda gelincehadi bakalım başladık şunu yapalım bunu yapalım demeye blog için canım arkadaşım benden çok çekiyor sağolsun ben blogtaki değiştirmeleri ve eklemeleri henüz beceremiyorum yardıma gökkuşağı yetişiyor oda olmasa yandım valla keyfim yerine gelmeye başladı önce şablonda değişiklik yaptık ayy bugün taktım cadılara perilere aslında çocukluğumdan beri severim böyle fantastik ve doğa üstü varlıkları ayrı bir sempatim var .Hayal gücünü çalıştırıyor ufkunu açıyor insanın şimdi kocaman kadın düşüncelerine yazdıklarına bak diyenlerde çıkabilir ama ne kadar büyüsekte içimizde bir yerde çocuk kalmak isteyen ve değişmeyen bir yer var bende bunun hep böyle kalmasını değişmemesini istiyorum kızımla oturup çizgi film izlemek elmalı şeker yerken yüzümüze bulaşan boyaya gülmek harika bir duygu her zaman söylediğim gibi zaten her şey karanlık ,acı hüzün ,savaş ve yalnızlık dolu bir hale gelen dünyamızdan birazda olsa kurtulmak güzellikleri görmek sevmek ve sevilmek hoş sözler duymak istiyor insan içimden bugünde bunları yazmak sizlerle paylaşmak geldi birazdan çıkmak zorundayım küçük cadıyı okula babamızıda işe bırakacağız gününüz güzel geçsin yüzünüzden gülücükler eksik olmasın sevgiler bizdennnnnnn…..

4 yorum:

SitJOy Pernanbucaro dedi ki...

Gerçekten de blog bazı şeylerden uzaklaşmamızı sağlıyor insana özgüven veriyor insanın içersinde ne duygu varsa onu ortaya çıkarmamızı sağlıyor. sizin çocuk ruhunuzu ortaya çıkarmıs ne mutlu size!!

Zeugma dedi ki...

Böyle yoğun bir zamanında bile gelip bloguna yazmışsın..
Blogun son hali harika..
Koyduğun bebek resmi şahane..
Ve yazdıkların da pozitif duygular aşıladı..
Merak etme şirinem..
Ben de 18 yaşından öte geçemedim hiç..
Zorla değil ya !!
Ruhum çocuk kaldı,ne yapayım :)))
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

SLM ZİYARETİN İÇİNNN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞABLONUNDA ÇOK YAKIŞMIŞ

AskinAy dedi ki...

Seninde yüzünden gülücükler hic eksik olmasin canim,hep keyifli, hep mutlu, hep umutlu,.. kalman dilegiyle,sevgiler,....

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com