3 Kasım 2008 Pazartesi

FIRINDA KEMİKLİ KUZU ETİ


MALZEMELER

-1 kg kemikli kuzu eti
-Tuz
-2 su bardağı su
-1 tatlı kaşığı yoğurt
-1 tatlı kaşığı yumuşak margarin
-1 tatlı kaşığı salça


Yemeğin Tarifi
Eti iyice yıkayın. Büyük bir tencereye koyun. 2 su bardağı suyu ve yeterince tuzu ekleyin. Önce harlı ateşte, kaynamaya başladığında kısık ateşte pişirin. Et yumuşadığında fırın tepsisine aktarın.
Üzerine yoğurt, yumuşak margarin ve salça karışımını sürün. Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin ve servis yapın

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN