10 Kasım 2008 Pazartesi

ELMALI KOLAY PASTA


ELMALI KOLAY PASTA
MALZEMELER
1 Paket petibör bisküvi (aslında bütün malzemeler yapacağınız olan borcama göre değişiyor)
5 elma
1 su bardağı kıyılmış ceviz içi
3-4 yemek kaşığı şeker
2 tatlı kaşığı tarçın
1 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
hindistan cevizi
HAZIRLANMASI
Elmaları rendeliyoruz,şekerimizle bir güzel pişiriyoruz ,piştikten sonra tarçınını ve cevizlerimizi ekliyoruz, ben elma ve tarçın uyumuna bayılıyorum çok yakışıyorlar ,elmalı harcımızı soğumaya bırakıyoruz.
Bisküvilerimizi yumuşaması için süte batırıp borcamımıza bir kat şeklinde diziyoruz,üzerine yapmış olduğumuz elmalı karışımımızı döküyoruz, tekrar bisküvilerimizi süte batırıp,elmalı karışımımızı döküyoruz ,bu işlemi 3-4 defa tekrarlıyoruz.,en üstünü bisküviyle kaplıyoruz.
Üzeri için krem şantiyi ve sütümüzü çırpıp ,bisküvilerimizin üstüne sürüyoruz, hindistan cevizimizide döküp süslüyoruz ve afiyetle yiyiyoruz :)

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com