30 Aralık 2009 Çarşamba

YENİ YIL MESAJLARI...



Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum

Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2009 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar..

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..


İnsan, armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Tanrı’nın bizlere verdiği armağandır. En mutlu günler seninle olsun.. Armağanınla yücel..


Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!


Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır..


Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle...


(alıntıdır)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Mesajlardan yararlanabilirim.Sende yeni yılda tüm isteklerine kavuş inşallah.Blogunu severek ilgiyle öğrenerek izliyorum.Bu yaşda bile öğr
enecek birçok şey varmış diyorum sevgiler

şirinem dedi ki...

ne mutlu bize çok teşekkür ederim sevgilerimle

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com