26 Ekim 2009 Pazartesi

ESKI BIR GRIPTEN KORUNMA YONTEMI ...DENEMEYE DEGER...





Muhtemelen İlaç Kartelleri tarafından yaratılan "Domuz Gribi" enfeksiyonuna karşı yoğun bir "İlaç ve aşı" kampanyasının yürütülmekte ve bunların karlarına kar katmak için, bu içinde ne olduğu belirsiz "aşı" yı hükümetler aracılığıyla pazarlama peşlerinde olduğu bu günlerde, yayılması en kolay hastalık olan "Grip" ile igili bu küçük ama ÖNEMLİ, eskilerin bazı rahatsızlıklar için ne gibi doğal çareler bulduğunu bize hatırlatan, ders alınabilecek öykü belki bir nebze yardımcı olabilecektir. ..

“GRİP” için bir “Eski zaman” öyküsü…
“1919 yılında, Dünyada 40 milyon kişinin “Grip” ten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler.


Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farlı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya , bir tabak içine “soyulmamış” bir “SOĞAN” koyduklarını (muhtemelen diğer odalarada) söyler.Doktor buna inanamaz ve bu “soğan” lardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve “soğan” ın içinde “Grip” virüsünü görür.”Soğan” açıkça “Grip” bakterisini absorbe etmiş, emmiştir ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.


Evet, ben bu hikayeyi Kuaförümden duydum.O, bana yıllar önce birçok çalışanının “Grip” olduğunu ve böylece müşterilerinin de “Grip” kaptığını anlatmıştı.Gelen yılda o, dükkanına çukur bir tabak içinde bir “SOĞAN” yerleştirir.Ve büyük bir sürpriz yaşar, o yıl hiçbir personeli “Grip” olmamıştır.O işe yaramıştır…(hayır, şimdi o sanıldığı gibi bir “soğan” işinde değildir)
Bu öyküden alınacak ders, bir miktar “soğan” almanız ve evinizin çevresinde biryerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin.Biz geçen yıl onu denedik ve asla “Grip” olmadık.


Eğer o sizi ve sevdiklerinizi bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel.Buna rağmen şayet “Grip” olursanız, o daha yumuşak ve uysal geçebilir.
Bir miktar “SOĞAN” satın almaya vereceğiniz birkaç liradan başka ne kaybedebilirsiniz? ...”

9 yorum:

şirinem dedi ki...

Ahh ben hemen bunu deneyeceğim hem çok basit birşey hemde denemekten birşey kaybetmem :)) soğanın ne kadar faydalı birşey olduğunu bir kere daha görmüş olduk arkadaşlar.

tasarım mekani dedi ki...

sogan isini bende duymustum... halam yapardi kuzenlerime :) ama nasil yaptigini gormedim.. slmlar medinem

Pabuc dedi ki...

çok iyi ya..bende deneyecem en kötü ihtimalle kötü koku olacak ki oda gripten onlarca kat iyidir...

TATESAL dedi ki...

Ya ne kadar güzel...
Bende bugün soğan dolmasını yayınlamıştım...

aleyna dedi ki...

merhaba.bende bunu derya hanımın programında duydum.iki haftadır kalöriferin üzerinde duruyor.bakalım.umarım işe yarar

Maya dedi ki...

Owww bunu kesinlikle deneyeceğim:) hem ne kaybederizki değil mi bu bilgi için çok çok teşekkür ederim:) sevgiler

Unknown dedi ki...

Bana gelen mail üzerine bende evimin her yerine uyguladım.Umarım faydasını görürüz şunu belirmek isterim her akşam kişi başına soyulmuş soğana limon sıkıp tüketmek gerekiyor.Soğan antitoksan olduğu için grip mikrobunu absorde etme özelliğine sahip.Paylaşmak istedim.

Sağlıklı mutlu günler dileyerek sevgiyle kalın...

zühre dedi ki...

çok teşekkürler ben gripten gebertikten sonra okudum bundan sonra olurmu

Gökkuşağı dedi ki...

hiç bişey için geç değildir denemekde fayda var derim ben :)

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com