15 Haziran 2009 Pazartesi

Sağlıklı Bronzluk İçin Doğal Vücut Yağları




Güneş ışınlarının zararlarından etkilenmemek ve daha güzel bir bronzluk elde etmek istiyorsanız işte tamamen doğal ve sağlıklı bronzlaştırıcı vücut yağları.

Çayla Daha Göz Alıcı ve Daha Sağlıklı Bronzluk
2 çorba kaşığı lanolini, 2 şer çorba kaşığı susam ve badem yağını kısık ateşte ayrı ayrı benmari usulü eritin ve karıştırın. Daha sonra içine yavaş yavaş 8 çorba kaşığı ılık ve çok koyu demlenmiş çay ilave edin ve cam bir şişenin içinde iyice karıştırın. Not: Çayın rengi cildinizin daha güzel bronzlaşmasını, susam yağı ise güneşin zararlı ışınlarından cildinizin etkilenmemesini sağlar.

İki çorba kaşığı lanolini ve iki çorba kaşığı susam yağını kısık ateşte benmari usulü eritin. Erittiğiniz karışımı ateşten almadan önce yarım fincan arıtılmış su ilave edip iyice karıştırın. Daha sonra ateşten alıp bir şişeye boşaltın ve iyice çalkalayın.


Bir avuç susam ve üzerini örtecek kadar suyu mikserde en yüksek hızda iyice karıştırdıktan sonra bir saat bekletin ve ince bir tülbentten süzerek suyunu çıkartın. Elde ettiğiniz karışımı cam bir şişeye koyup iyice çalkalayın. Cildinize yumuşaklık veren bu losyonu yüzünüz dahil tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz. Denize her girişinizden sonra bu losyonu kullanmalısınız çünkü denizin tuzlu suyu susam yağını yok edecektir.

Yarım kahve fincanı badem yağı, yarım kahve fincanı ceviz yağı ve yarım kahve fincanı elma sirkesini cam bir şişenin içinde iyice karıştırıp güneşlenmeden önce vücudunuza sürün.

Güneş Yanıkları İçin Doğal Losyon
Bir yumurtanın beyazını bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı demlenmiş ıhlamur çayı ile iyice karıştırıp güneş yanığı olan yerlere yavaşça yedirerek sürün.

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com