7 Haziran 2009 Pazar

KIZ HAMİLE KALMIŞ FAKAT KARNINDAKİ BEBEK DEĞİL!!



14-15 yaşlarındaki bir kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyormuş, sabahları yataktan hasta gibi kalkıyormuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü hiç bir erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia ediyormuş.
Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş, hem de diğer belirtilerde değişiklik olmamış. Annesi, “Bu yaşta... Allahım Allahım, kepazelik bu” dese de kız hala hamile olmadığını söylüyormuş. Sonunda anne küçük bi kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye götürmüş. Ancak çekilen ultrasondan sonra kızın inkarlarında samimi olduğu anlaşılmış. Çünkü karnında son derece büyük boyutlara ulaşmış bir tümör tesbit edilince şişkinliğin ve diğer belirtilerin asıl sebebi ortaya çıkmış.

Vakit kaybetmeden, apar topar ameliyata alınmış tabii. Doktorlar rutin kabul edilen bu operasyon sırasında karnı açmışlar ve işte o an gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar. Meğerse tümör sandıkları şey kocaman bir ahtapotmuş. Üstelik kıpır kıpırmış da hayvan, yani canlıymış.

Olayın aslı sonradan anlaşılmış. Kız üç-dört ay önce ailesiyle birlikte okyanus kenarındaki bir kasabada tatil yapmış. Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca varmış. Kız muhtemelen yüzerken yuttuğu sularla beraber bu yumurtalardan da indirmiş mideye. İşte bunlardan biri de, milyonda bir görülecek biçimde de olsa, kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış . alıntıdır

9 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

Ağzın açık kaldı....

TATESAL dedi ki...

AMAN ALLAHIM!!!!!

Kurbiş dedi ki...

amantanrımm böö:(:(:(

Unknown dedi ki...

korkunç bişey yaaaa..

Unknown dedi ki...

korkunç bişey yaaaa..

Unknown dedi ki...

gERÇEK Mİ ACABA?

ramazan dedi ki...

sanırım sadece kurmaca bir hikaye.midede böyle bir canlı yaşayamaz.karın boşluğuna geçtiyse bile ordad da yaşamasının mümkün olduğunu sanmıyorum.
gene de ilginç ve dikkat çekici.

Unknown dedi ki...

lütfen, doğru olmasın , bu olay..çok iğrenç...

Derince dedi ki...

Aman Allahım gün geçtikçe imkansız zanettiğimiz ilginç olayları yaşıyoruz Allah sonumuzu hayretsin.

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com