KEÇİ BACAĞI:))
MALZEME:2 Yumurta,2 kaşıksıvı yağ,1 tatlı kaşığı şeker,tuzi1 bardak yoğurt ve kabartma tozu,3 su bardağı un
YAPILIŞI:Derince bir kapta tüm malzemeyi yoğur.Uzun yılan şekline getir belli aralıklarla küçük parçalar kes,kesilen bu parçaların ortasında çiz ve yağda kızart afiyet olsun:)
7 yorum:
eline saglik.. adi da cok komik olmus.. keci bacagi:)) tamda tutmus.. guzel bir hafta sonu diliyorum, sevgiler medinem
hemen deniyorum ozaman çok pratik.):)ellerine sağlık
Şirinem keçi bacağı tam benlik olmuş, nefis görünüyor ellerine sağlık canım.
Denemek istiyorum.
Görünüşü tadı çok merak ettim.
Sevgiler.
KEÇİ BACAĞI DİYİNCE ŞAŞIRDIM AMA GÖRÜNCEDE GÜLDÜM..DEMEK HAMUR KIZARTMASIYMIŞ BENDE KEÇİNİN BACAĞINI PİŞİRİDN DEDİM.:D
pantalon diye yapardı bizim komşuda
ellerine sağlık
seper
sevgiler
:) Bende yeni öğrendim arkadaşlar ilk denememdi sizlerle paylaşmak istedim tadıda güzel ertesi günde yendi pek bayatlamadı
Yorum Gönder