6 Haziran 2009 Cumartesi

KEÇİ BACAĞI:))



MALZEME:2 Yumurta,2 kaşıksıvı yağ,1 tatlı kaşığı şeker,tuzi1 bardak yoğurt ve kabartma tozu,3 su bardağı un
YAPILIŞI:Derince bir kapta tüm malzemeyi yoğur.Uzun yılan şekline getir belli aralıklarla küçük parçalar kes,kesilen bu parçaların ortasında çiz ve yağda kızart afiyet olsun:)


7 yorum:

tasarım mekani dedi ki...

eline saglik.. adi da cok komik olmus.. keci bacagi:)) tamda tutmus.. guzel bir hafta sonu diliyorum, sevgiler medinem

Kurbiş dedi ki...

hemen deniyorum ozaman çok pratik.):)ellerine sağlık

armina dedi ki...

Şirinem keçi bacağı tam benlik olmuş, nefis görünüyor ellerine sağlık canım.

TAZE NANE dedi ki...

Denemek istiyorum.
Görünüşü tadı çok merak ettim.
Sevgiler.

tatesal dedi ki...

KEÇİ BACAĞI DİYİNCE ŞAŞIRDIM AMA GÖRÜNCEDE GÜLDÜM..DEMEK HAMUR KIZARTMASIYMIŞ BENDE KEÇİNİN BACAĞINI PİŞİRİDN DEDİM.:D

yeşim dedi ki...

pantalon diye yapardı bizim komşuda

ellerine sağlık
seper
sevgiler

şirinem dedi ki...

:) Bende yeni öğrendim arkadaşlar ilk denememdi sizlerle paylaşmak istedim tadıda güzel ertesi günde yendi pek bayatlamadı

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN