27 Mayıs 2009 Çarşamba

KAYIP PRENSES HAKKINDA






Kızımında çok severek izlediği bir diziydi bir ara kalkmıştı şimdilerde yeniden oynuyor.Bu yazılanları okuyunca aslında gerçek payının olduğunu gördüm ve sizlerlede paylaşmak istedim bilmiyorum sizlerin fikri nedir bu konuda?



AŞKIN ÖNÜNDE; NE BU ALEMDE NE DE BAŞKA BİR ALEMDE HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ..

“Kayıp Prenses” gerçekle masalın iç içe geçtiği bir hikaye… Aşkın büyüsünü, sevginin birleştiriciliğini, ailenin değerini, ve hepsinden önemlisi “umudun” ve “inancın” o eşsiz gücünü anlatan bir masal… Gerçek kadar sahici, düşler kadar inanılmaz…

“Kayıp Prenses” mucizelere inananların dizisi… Hangimiz hayatımızın bir döneminde mucizelere inanmadık ki?.. Çünkü mucizelere inananlar umuda da inanır, özgürlüğe de, başarıya da...Kötülerin alt edilebileceğine, iyiysen kazanabileceğine, mücadele edersen elde edeceğine. Mucizeler sevgiyi çağırır, aşkı imkanlı hale getirir...
Peri kızı Defne, yeryüzüne iyilik yapmaya geldiği bir zamanda isanoğlu Selim’e aşık olur. Onların aşkı vazgeçilemez, unutulamaz ve yerine başka bir şey konulamaz bir aşktır. Bu aşkın uğruna peri kızı ölümsüzlükten, sonsuz güçlerden, periler aleminin kraliçesi olmaktan vazgeçer. Sıradan bir insan olarak yeryüzünde yaşamayı seçer.
Çok mutlu olacaklarını, hiç ayrılmayacaklarını düşündükleri bir anda kötülük karşılarına dikilir. Arun’dur kötünün adı… Periler aleminde Defne’ye aşık olan komutan. Peri Kızını yeni ve zorlu bir tercih bekliyordur artık. Ya kızı ve kocasının ölümünü seyredecek, ya da Periler Alemine geri dönecektir.

Karanlık bir gecede kızını kimselerin bulamayacağı bir yere, bırakarak ayrılır yeryüzünden. Sevdiği adama hiçbir açıklama yapamaz çünkü ömrünün sonuna kadar tutması gereken bir yemini vardır. “Sessizlik yemini”… Ve Selim, gerçeği bilmeden yıllarca kin besleyecektir kızını kendisinden ayıran kadına.

Peri Kızı, kötüyü alt edip yeniden ailesine kavuşmayı umuyordur ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Gittiği anda bir hücreye kapatılacak ve yıllarca oradan çıkamayacaktır.
Minik prenses sevgi dolu Efsun tarafından büyütülür. Gerçekte kim olduğundan habersizdir ve yüreğinde hiç sönmeyecek bir ateş yanıyordur. Kimsesizliğin acısı…
O farklı bir çocuktur. Annesi gibi güçlerle donatılmıştır… Bu gücünü keşfettiğinde önce korkacak, sonra kabullenecek ve annesini tutsaklıktan kurtaracak, babasını yeniden yaşama bağlayacak ve yıllar önce dağılmış ailesini bir araya getirecektir. Bu biraz da sevginin gücüdür aslında.
Sonunda, amansız kötülere karşı masumiyet, iyi niyet, saflık, adalet ve aşk galip gelecektir. Hangi şartta yaşıyor olursa olsun, içindeki güce inananların zaferidir bu…

Kayıp Prenses tipik bir sihirli çocuk dizisi değildir. Her yaştan seyirciye hitap eden, iddialı bir FANTASTİK DRAMA’dır ve bu haliyle Türk televizyonlarında bir ilktir.







oyuncular
YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY : DEFNE
SİNAN SÜMER :SELİM
ÇAĞLA ŞİMŞEK : DURU
SELİN DİLMEN :EFSUN
CÜNEYT METE :ARUN
ALİ UYANDIRAN :TORK
TÜLAY BEKRET :FEZA
NAZLI CEREN ARGON :İRİS

forumturka.net

6 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bende izliyordum ne yalan söyliyim.özellikle duru'nun ağlama sahnesi kızımla benim en üzüldüğümüz andı...

Kurbiş dedi ki...

bende yakalayabilgxdiğim zaman izliyordum:S

keskinli dedi ki...

benim oglanlarda hayranlikla izliyor
ama ben pek o kadar izlemiyorum yani
sevgiler canim

harosa dedi ki...

benim kızlarda bayılıyor bu diziye

armina dedi ki...

İyi akşamlar canım, fantastik dizileri ve filmleri sevdiğim için ben de izliyordum ama yayından kaldırıldıktan sonra izlemeyi bıraktım.

tugbisimm dedi ki...

denk gelirsem ben de izliyorum ama öyle müptelası değilim :)) O Duru'yu yerim ben bu arada :)

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com