27 Mart 2009 Cuma

MANTARLI BEZELYELİ TAVUK


MALZEMESİ:250 gr mantar,200 gr bezelye,1 adet kurusoğan,2 adet havuç,1 adet yeşil biber,dereotu,tuz,karabiber,kimyon,1 tavuk gögsü haşlanmış

YAPILIŞI:Öncelikle mantar,kurusoğan,biberler, tavuk gögsünü ve havuçları piyazlık doğrayalım. Tencereye önce soğanı ve havuçları koyup kavurmaya başlayalım daha sonra biber mantar ve tavukları ekliyelim bir güzel kavruluncaya kadar çevirerek pişirelim.İyice pişince dereotunu ekleyelim pilav ve makarna ile servis yapabilirsiniz afiyet şeker olsun.

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN