14 Mart 2009 Cumartesi

HASTA OLDUM YİNEEEEE...



Günaydın güzel arkadaşlarım nasılsınız ben bugün pek iyi değilim dün temizlik yaptım sabahta güzel bir boğaz ağrısı ve keyifsizlikle güne merhaba dedim ıyyyy hiç hoşlanmıyorum hasta olmaktan :))tabikiii benimkide laf işte kim hoşlanır ki hasta olmaktan değil mi ama ? Bugün sanki karşımdaymışsınız gibi bir yazı yazmak geldi içimden birazda hastalığımdan dolayı şımarıklık yapayım hep başkaları yapacak değil ya :)) offff offf şimdi sıcak bir adaçayı,ıhlamur yapan olsa da içsem nerdeeee cadımm kursta babasıyla beraber bendeniz de yalnız kaldım işte çok sıkıldım zaten yatmayıda hiç sevmem en iyisi geleyimde blogumla dertleşeyim dedim,açtım müziğimide ooo ferhat göçer coşmuş tam sevdiğim şarkıyı söylüyor'' Gülki sevgilim gülki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim '':))) biraz moral oldu valla şimdi sıcak bir meyve çayı aldım geldim birde pastil inşallah çabuk geçer bu hastalık havada sabah berbattı gece gibi karanlık şimdi biraz açıldı.Bahar biranca önce gelse artık temiz havada dışarı çıkabilsek dört duvarlar arasından ,kapalı mekanlardan kurtulsak doğayı özledim yaaaaa :))benden bugünlük bu kadar dertlerimi ,şikayetlerimi yazdım rahatladım yalnızlığı ve yalnız kalmayı hiç sevmiyorum Allah hayatta hiç kimseyi tek başına bırakmasın her zaman yüzünüzden gülücükler evinizden neşe eksik olmasın sağlıkla kalın dostlarım ve sevdiklerim.

7 yorum:

Gökkuşağı dedi ki...

çok çok çok çok geçmiş olsun şirinem :))) döktürmüşün gene sabah sabah yazıların harika herzamanki gibi tebrik ederim :)

untilwesaygoodbye dedi ki...

Geçmiş olsun...
Ben de yeni kurtuldum hastalıktan. O boğaz ağrısını 15-20 gün boyunca çektim. Az mı geceleri uykumdan uyanmadım ki.. :(( Çok kötü gerçekten.
Yazın oldukça içten olmuş. Doğaçlama takılmışsın. Kurs dedin de "Ne kursu bu?" diye sorsam çok mu özele girmiş olurum...?

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Hasta halinle bile yazıların güzel. Kendine dikkat at.

şirinem dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah çabuk geçer.Yok canım özel değil tabiki cumartesi günleri okulumuzun açmış olduğu ve öğretmenin verdiği matematik ve türkçe kurslarına biz gitmesini istemedik dersleri çok başarılı ama kendi istediği içinde engellemedik ,pazar günleride modern dans , tiyatro ve gitar dersi alıyor.Çok meşgul bir cadım var :))

untilwesaygoodbye dedi ki...

Gitaaar mıı...?!
Süper ;)

AskinAy dedi ki...

gecmisler olsun canim bugün daha iyisindir insallah vallahi havayi güzel buldummu bende evde oturmak istemiyorum atiyorum kendimi disarilara hasret kalmisiz nede olsa:")keyifli pazarlar canik...

MyBiber dedi ki...

Canım, geçmiş olsun. En iyisi senin yaptığın zaten, insan yata yata daha çok hasta oluyor. Ben de çok ağır olmadığı takdirde hastalıklarımı hep ayakta geçiririm. Benim oğlum da gitar kursuna gidiyor. 23 Nisan'da konserleri var bakalım, heyecanla bekliyorum.
Sevgilerimle, acil şifalar...

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com