7 Ocak 2009 Çarşamba

SELAM YİNE BEN...


Selam yine ben geldim özlediniz mi ? Yoksa ay yine nerden çıktımı diyorsunuz.
Evet iyide şimdi ne yazacağım henüz bir şey düşünmedim ki !Birileri patronu yaz patronu dedi duydum işte
Aman nesini yazacağım ki onun ya yazılacak bir şeyi de yok ki acaba var mı? biraz düşünelim bakalım .önce insan olarak nasıl biri oradan başlayalım.Patron iyi biri kişilik olarak çok dürüst, adil ,yardım sever,saygılı,hoşgörülü, çocukları çok seven ,cömert yani tüm insanlarda olması gereken özelliklerin fazlasına sahip biri.Şimdi hakkında yazı yazdığımı bilmiyor okuyunca ne yapacak bakalım merak ediyorum hem bu vesile ile sizlerde onu tanırsınız .kendisi üniversite mezunu bir tanesini bitirmiş yetmemiş ikincisini okuyor aynı zamanda bir kot fabrikasında çizim yapıyor anlayacağınız özelliklerinin yanında birde kültürlü olması var.
Gerçi insanlık sadece okumakla olmuyor ne kadar çok okuyup ta bir türlü insanlığı öğrenememiş kişiler var.Neyse biz dönelim patrona blog açmak onun fikriydi daha önce hiç böyle bir şey düşünmemiştim ama bana ben blog açıyorum bana yardımcı olurmusun ? deyince de balıklama atladım benim için güzel hoş bir süprizdi .
Boş vaktim çok olduğu içinde seve seve kabul ettim .Asıl sorunda ettikten sonraydı ay ben bu işlerden hiç anlamam ki ne yapacaktım şimdi?İşte yine o sırada patroncuk sağ olsun yetişti imdadıma yapabileceklerimi anlattı nasıl bir şeyler yapmam gerektiği konusunda fikir verdi bende şimdi buradayım yazı yazmak bazen çok hoşuma gidiyor yazmaya başlayınca
duramıyorum sözcükler kelimler birbiri arkasına geliyor öyleki bazen yaptığım yazım hatalarını bile fark edemiyorum bunun için sizlerden çok özür dilerim arkadaşlar ama bu arada tabi ki patrondan rahat yok ne yapıyorsun ne yazıyorsun işlerin bittimi gibi sorularına da cevap yetiştiriyorum ne yaptığımı bilse , aslında merakından ölüyor ya bilmediği daha mı iyi ne ?
Sizlere yazı yazmaya çalışıyorum bazen ders alalım, bazen gülelim, bazen de sadece okumuş olmak için okuyalım diye yazıyorum .Amacım sadece o gülen yüzünüzdeki gülücüğün hiç eksilmemesi hayatın zorluklarından acımasızlığından birazda olsun sizleri uzaklaştırmak
Evet canlarım ve saygı değer patronum ve siz sevgili okur arkadaşlarım ay ne kadar da
resmi oldu neyse sizleri çok seviyorum her zaman sağlıklı ve mutlu kalmanız dileğiyle.

3 yorum:

Zeugma dedi ki...

İlk zamanlar böyle oluyor..
İnsan ne yazacağını bulamıyor..
Ara verdin mi iyice soğuyup konu bulamıyorsun..
Bazen de günlerce süren bir isteksizlik ve her an blogu silebilme ihtimali geziniyor kafada:)
Yani blogumuz ve biz..Ayrılmaz ruh ikizimiz..duygu kardeşimiz,kahır çekenimiz..
işte böyle bişi şirinem..
Sen gerçekten şirin birisin..
Ben çok sevdim..
Yaz şimdi sen..Aklına ne gelirse yaz..
Böyle böyle elin alışacak..
Biz okuruz,merak etme..
Mesela bu yazın bir sohbet havasında değişik bir tarz..
Ben sevdim:))
Sevgilerimle...

şirinem dedi ki...

çokk teşekkür ederim canımsın ya valla öyle güzel moral oluyorki bazen yazmak için okadar çok şey varken bazende şaşkın bakkal gibi kalıyorum :)adımdan dolayı şirin gelmişimdir :))))) kocaman öpüldünüz sevgiyle kalınız.

Adsız dedi ki...

Sevgili Şirinem;
Benimle paylaştığınızda yazdıklarımı yinelemeyeceğim, düşüncelerim aynıdır.Bakın yine son derece içten bir şekilde yazıya geçirmişsiniz duygularınızı.
Sitemde, hakkımda yazısıyla kendimi tanıtımım vardır.Sizi de öyle tanıtacak bir yazınızı okumak isterim,bir okurunuz olarak...sanal ortamda gerçek kişiliğinizle.Bu da benim görmek istediklerimden,böyle yakın olarak yazıştığımız için.Paylaşılanlar da gerçek oluyor sanki daha bir...
Sevgilerimle...

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com