5 Ocak 2009 Pazartesi





İşte sevgili arkadaşlarım annemin oturduğu urladaki şirin ev ve bahçesi aslında daha okadar çok şey varki nar ,erik,armut ağaçları kapı önünde zeytin ağacı henüz bahçede başını toprağın üzerine çıkarmıyan tereler maydonuz sarmısak ooo daha neler neler dedim ya bu sene annemin bahçesinden geçinecez hormonsuz doğal harika bir duygu bu sağlıkla ve sevgiyle kalmanız dileğiyle.Bu arada sabah 10 da başlayan balık mezatınıda unutmamak lazım balığın en tazesi ,lezzetlisi ve canlısı burada herkesin gezip görmesini katmerinide yemeden gitmemesini tavsiye ederim.

5 yorum:

şirinem dedi ki...

tşk ederim anladım demek istediğinizi :)

Fıkra Sevenlere dedi ki...

Hep hayal etmişimdir, müstakil, bahçesi olan ve kendi ellerinle büyütüp yetiştirdiğin sebze ve meyveler.. Kıskandım doğrusu sizinkileri:)) Bunca emek olunca,sağlıklı ve mutlu sefalarını sürmesi tabiki dileklerim..İyi akşamlar, selamlar..

Fatma Dinç dedi ki...

çok güzel bahçeli ev....şimdi izmirde olmak vardı şirinem fazla izmirden havadisler verme arkadaşım özlem yoğunlaşıyor...:)hayırlı geceler ve yarınlar dilerim..:)

Mehtap dedi ki...

Benim de hayalimde böyle bahçeli şirin bir evim olmasını istiyorum.Annenlerde güle güle otursunlar,ağız tatlılığıyla canım.Sizde tadını çıkarın valla.sevgiyle kal.

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

çok güzel bahçeniz ve bitkileriniz var, doğa aşığı olaraktan bayıldım....

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com