3 Kasım 2008 Pazartesi
YEŞİLLİM MAKARNA
MALZEMELER:
3-4 büyük kereviz sapi
2 kasik margarin 150 gr.
kiyma 1 tatli ka. un
1 etsu tablet
1/2 paket makarna ( istediginiz cesit)
1/2 su bardagi süt
Bir tutam karabiber
1/2 bar. kasar peyniri rendesi
YAPILIŞI: Kiymayi yagda kavurun. Ardindan ince dograyip yikadiginiz kereviz saplarini da katip kisik ateste iyice yumusayana kadar kavurmaya devam ediniz. Et su tabletini de koyup ezerek kavrulan sebzelere katiniz. Ardindan bir tatli kasigi unu da kavrulan malzemeye katip bir iki kez güzelce cevirdikten sonra sütünü koyup az karabiber katip hafif koyulasana kadar kisik ateste pisiriniz. Bu arada makarnayi az tuzlu suda haslayip pismis sosu karistirip servis tabagina aliniz. Üstüne kasar peyniri serpip servis edin
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder