6 Kasım 2008 Perşembe

TAVUKLU PANCAR ÇORBASI


Malzemeler:
• 1 demet kırmızı pancar
• 200 gr tavuk göğüs et
• Yarım su bardağı yıldız şehriye
• 6 su bardağı etsuyu
• Tuz

Hazırlanışı:
* Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine suyu ilave edin. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin.

* Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın.

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN