3 Kasım 2008 Pazartesi
TAVUKLU MAKARNA
MALZEMELER:
4 kişilik
1 yemek kaşığı sıvıyağ,
1 adet soğan,
200 gr kuşbaşı tavuk,
150 gr mantar,
3 adet domates,
yarım su bardağı tavuk suyu,
1 paket makarna,
tuz
YAPILIŞI: Soğanı küçük küçük doğrayıp sıvıyağda kavurun. Tavuk etini de tencereye alıp kavurmaya devam edin. Mantarları irice doğrayıp ilave edin. Domatesleri rendeleyin. Yarım su bardağı tavuk suyuyla beraber tencereye ekleyin. Tuzunu katın. Tencerenin kapağını kapatıp 5-10 dk pişirin. Bu arada makarnayı haşlayıp suyunu süzün. Tavuklu sosla karıştırıp servis yapın. Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
tavsiye ederim çok güzel bir makarna tarifi kızım ve oğlum bayıldı arkadaşlar siteye ekleyenlerin ellerine sağlık başarılar.
Yorum Gönder