3 Kasım 2008 Pazartesi

TAVUKLU MAKARNA


MALZEMELER:

4 kişilik
1 yemek kaşığı sıvıyağ,
1 adet soğan,
200 gr kuşbaşı tavuk,
150 gr mantar,
3 adet domates,
yarım su bardağı tavuk suyu,
1 paket makarna,
tuz

YAPILIŞI: Soğanı küçük küçük doğrayıp sıvıyağda kavurun. Tavuk etini de tencereye alıp kavurmaya devam edin. Mantarları irice doğrayıp ilave edin. Domatesleri rendeleyin. Yarım su bardağı tavuk suyuyla beraber tencereye ekleyin. Tuzunu katın. Tencerenin kapağını kapatıp 5-10 dk pişirin. Bu arada makarnayı haşlayıp suyunu süzün. Tavuklu sosla karıştırıp servis yapın. Afiyet olsun

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tavsiye ederim çok güzel bir makarna tarifi kızım ve oğlum bayıldı arkadaşlar siteye ekleyenlerin ellerine sağlık başarılar.

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN

netkitap.com