10 Kasım 2008 Pazartesi

MANTARLI PİLAV


MANTARLI PİLAV
MALZEMESİ:
1 Adet Soğan
1 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
100 gr. Pirinç (1/2 su bardağı)
400 gr. Mantar
1+1/2 Su Bardağı Et Suyu
2 Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (rendelenmiş)
Kıyılmiş Maydanoz


Yemeğin Tarifi
Soğanı kıyın, sıvı yağda pembeleştirin. Pirinci ilave edip kavurmaya devam edin.
Mantarları ince ince doğrayın. Et suyu ile pirince ilave ağzını kapatın. Pilavı 20 dakika kısık ateşte pişirin.
Tuz, karabiber ile tatlandırın. Üzerine peynir ve maydanoz serpiştirip servis yapın.

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN