3 Kasım 2008 Pazartesi

KAŞARLI TAVUK ŞİNİTZEL


MALZEMELER:

-8 parça dövülmüş tavuk göğsü
-125 gr tereyağ
-Yarım demet maydanoz
-250 gr dil peyniri
-Tuz ve karabiber

Yemeğin Hazırlanışı :
Tereyağ, maydanoz, karabiber ve tuzu krema halinde kanştırın. Şnitzelleri dizip, üzerlerine hazırladığınız karışımı sürün . Bir miktar karışımı daha sonra sürmek üzere bir kenara ayırın. Şnitzellerin ortasına birer parça dil peyniri koyun. Yaprak sarması gibi kenarlarını kapatarak sarın, yağladığınız payreks bir kaba dizin. Üzerine kalan maydanozlu tereyağı sürün. Kızgın fınnda yirmi dakika pişirin. Etin fazla pişip kurumamasına, sertleşmemesine özen gösterin.

Hiç yorum yok:

SON DAKİKA HABERLERİ VE GÜNDEMİ BURADAN TAKİP EDİN