3 Kasım 2008 Pazartesi
KAŞARLI TAVUK ŞİNİTZEL
MALZEMELER:
-8 parça dövülmüş tavuk göğsü
-125 gr tereyağ
-Yarım demet maydanoz
-250 gr dil peyniri
-Tuz ve karabiber
Yemeğin Hazırlanışı :
Tereyağ, maydanoz, karabiber ve tuzu krema halinde kanştırın. Şnitzelleri dizip, üzerlerine hazırladığınız karışımı sürün . Bir miktar karışımı daha sonra sürmek üzere bir kenara ayırın. Şnitzellerin ortasına birer parça dil peyniri koyun. Yaprak sarması gibi kenarlarını kapatarak sarın, yağladığınız payreks bir kaba dizin. Üzerine kalan maydanozlu tereyağı sürün. Kızgın fınnda yirmi dakika pişirin. Etin fazla pişip kurumamasına, sertleşmemesine özen gösterin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder